منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
جمعه, 02 خرداد 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
بررسی فرصت های تجاری با حضور هیئت عراقی در منطقه آزاد ارس

بررسی فرصت های تجاری با حضور هیئت عراقی در منطقه آزاد ارس

با حضور هیئت عراقی در منطقه آزاد ارس، فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری در این منطقه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن نریمان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازما در نشست با هیات عراقی ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ارس گفت:ارس صنعتی ترین منطقه آزاد کشور می باشد که بواسطه موقعیت جغرافیایی مناسبی که دارد نسبت به سایر مناطق آزاد کشور از لحاظ صنعت و صادرات پیشرو می باشد.

نریمان افزود:  در حال حاضر بیش از ۳۱۰ شرکت تولیدی، صنعتی و کشاورزی در منطقه آزاد ارس  فعال می باشد. که در زمینه های مختلف از جمله پتروشیمی، نفت و بنزین، لوازم خانگی و پوشاک و.. در این منطقه تولید می شود.

وی در پایان گفت: آماده تعامل و همکاری با صادرکنندگان و تولید کنندگان عراقی و توسعه تبادلات اقتصادی بین دو کشور می باشیم.

رئیس هیئت عراقی نیز در این جلسه گفت: هئیت ۵۰ نفری متشکل از صادرکنندگان و فعالان اقتصادی اقلیم عراق به منطقه آزاد ارس سفر کردیم تا با شناخت این منطقه، تبادل تجاریمان را بیشتر کنیم.

شیخ مصطفی عبدالرحمن از ارس بعنوان دروازه ورود به بازار اتحادیه اوراسیا نام برد و افزود: منطقه آزاد ارس پل ارتباطی ایران و کشورهای اتحادیه اوراسیا می باشد و این پل ارتباطی می تواند زمینه توسعه تجارت و اقتصاد را فراهم کند. از اینرو  درصدد هستیم ارتباطمان را با کشور‌های همسایه از طریق منطقه آزاد ارس گسترش بدهیم و همکاری‌هایی در زمینه ترانزیت کالا داشته باشیم.

برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/10989
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه