منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
ﺳﻪشنبه, 30 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
سامانه هایGIS، سرمایه گذاری و فروشگاهی در ارس فعال می شود

سامانه هایGIS، سرمایه گذاری و فروشگاهی در ارس فعال می شود


 رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از فعال سازی سامانه های الکترونیک املاک و شهرسازی(GIS)، سامانه سرمایه گذاری و سامانه فروشگاهی در ارس خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، مجید کیانی الکترونیکی بودن فرآیندهای اداری مرتبط با کسب و کارهای صنعتی و خدماتی را از مهم ترین ملاک های ارزیابی میزان توسعه یافتگی و سهولت کسب و کارها دانست و گفت: در راستای ایجاد دولت الکترونیک و اجرای سیستم پنجره واحد در ارس و با تکیه بر سرمایه گذاری های انجام یافته در زیرساخت های الکترونیک منطقه؛ بزودی، سامانه های الکترونیک املاک و شهرسازی(GIS)، سامانه سرمایه گذاری و سامانه فروشگاهی در ارس فعال خواهد شد.

 کیانی افزود: امروز ما به دلیل فعال نبودن این سامانه و عدم بروز رسانی فرآیند های اداری در سازمان با مراجعات زیاد مخاطبین عام و خاص سازمان مواجه هستیم که باید در کمترین زمان از طرف مدیریت های مربوطه راهکارهای لازم اندیشیده شود.

 کیانی با تاکید بر اینکه شخصاً بر روند راه اندازی سامانه ها نظارت خواهد کرد؛افزود: ضروری است واحدهای مرتبط در راه اندازی سامانه ها، دقت و سرعت لازم را در وارد کردن اطلاعات داشته باشند و این موضوع مورد توجه جدّی مسئولین امر قرار گیرد.

برچسب:
ارس، جلفا، نوردوز، خداآفرین،اورآسیا،مجید کیانی،منا
http://arasfz.ir/news/id/11047
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه