منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
شنبه, 27 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
بازار ارمنستان فرصتی برای افزایش ارتباط اقتصادی با اتحادیه اوراسیا و اروپاست
تمجید نماینده مجلس شورای اسلامی از برگزاری نمایشگاه مناطق آزاد در ایروان؛

بازار ارمنستان فرصتی برای افزایش ارتباط اقتصادی با اتحادیه اوراسیا و اروپاست

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس، شاوردیان نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی در آئین اختتامیه نمایشگاه عرضه بسته‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد در ایروان اظهار داشت: با در نظر گرفتن شرایط کشور و منطقه اگر بخواهیم تجارت و اقتصاد را ارتقا دهیم نیازمند مراودات فرهنگی و اجتماعی هستیم که در این راستا همزمان با برگزاری نمایشگاه عرضه بسته‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد در ایروان، جشنواره فرهنگی با موضوع غذاهای ایرانی و ارمنی در شهر کاپان ارمنستان توسط کنسولگری جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شد.

وی ادامه داد: در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی هر چقدر بیشتر تلاش گردد و دو ملت با هم بیشتر ارتباط داشته باشند منجر به موفقیت در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی خواهد شد.

نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تعامل با کشورهای منطقه و علی‌الخصوص کشورهای همسایه از سیاست‌های دولت سیزدهم است. ما با کشور ارمنستان هرچند مرز کوتاه ۴۰ کیلومتری داریم اما این مرز دارای قدمت چند قرن و مهم است.

شاوردیان ارمنستان را فرصتی برای ارتباط ایران با سایر کشورهای اتحادیه اوراسیا و اروپا خواند و تصریح کرد: امیدواریم تسهیلاتی برای تجار ارائه گردد تا از جایگاه ارمنستان به‌عنوان یک هاب آی‌تی و اقتصادی استفاده کرده و وارد این نوع بازارها شویم.

برچسب:
ارس، جلفا، نوردوز، خداآفرین،توسعه متوازن، اورآسیا،
http://arasfz.ir/news/id/12933
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه