منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
ﺳﻪشنبه, 30 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
نهضت قرآن آموزی در ارس با هدف افزایش ارتباط مردم با مفاهیم دینی آغاز شد
همزمان با سایر مناطق آزاد کشور؛

نهضت قرآن آموزی در ارس با هدف افزایش ارتباط مردم با مفاهیم دینی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس، آیین افتتاحیه نهضت قرآن‌آموزی همزمان با سایر مناطق آزاد ایران، در ارس برگزار شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور در این مراسم اظهار داشت: در رویکرد جدید، توسعه و ترویج فرهنگ دینی و مذهبی در دستور کار معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور است که در راستای تحقق این امر بودجه‌های فرهنگی مناسب اختصاص داده شده است.

خلیلی نیا ادامه داد: برای اجرای نهضت قرآن‌آموزی در مناطق آزاد، پایش‌ها صورت گرفته و با فعالین قرآنی دیدار و ظرفیت‌های قرآنی مناطق آزاد سنجیده شده است.

مدیر فرهنگی، هنری و آموزشی منطقه آزاد ارس در ادامه این مراسم با اشاره به اجرای طرح‌های بزرگ قرآنی در منطقه گفت: ۸ دوره قرآنی در منطقه آزاد ارس با حضور ۸۰۰ نفر برگزار و در ماه‌های قبل نیز از طرح‌های قرآنی جدید رونمایی شده است.

زهرا بهاری تصریح کرد: طرح بشارت جهت ارتقای سطح مربیان قرآنی و ۱۵ کلاس قرآنی در مقاطع و رشته‌های مختلف با اختصاص اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد و پانصد میلیون ریال برگزار شده است.

وی توانمندسازی معلمان ابتدایی در قالب طرح اتقان، برگزاری ایستگاه‌های قرآن بخوان جایزه بگیر در ایام تعطیلات آخر هفته، برگزاری دوره آموزشی تدبر در قرآن ویژه معلمان و مربیان منطقه و آموزش سبک زندگی با رجوع به قرآن را از دیگر برنامه‌های اجرا شده معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس خواند.

گفتنی است، آشنایی عموم مردم با قرآن، پیگیری منویات مقام معظم رهبری، احیای مکاتب قرآن با مشارکت مردم، ایجاد بستر برای درک مفاهیم قرآنی، ترویج دینداری بر پایه انس با قرآن، توسعه فرهنگ قرآنی و افزایش ارتباط مردم با قرآن کریم از مزایای نهضت قرآن آموزی است.

برچسب:
#ارس #جلفا #خداآفرین #مناطق_آزاد #نوردوز
http://arasfz.ir/news/id/13165
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه