منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
جمعه, 26 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
تشکیل جلسه کمسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در منطقه آزاد ارس محمد معزالدین: مناطق آزاد بهترین راه حل برای گذر از بحران های اقتصادی

تشکیل جلسه کمسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در منطقه آزاد ارس محمد معزالدین: مناطق آزاد بهترین راه حل برای گذر از بحران های اقتصادی


رئیس و اعضای کمسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی طی سفری دو روزه از منطقه آزاد ارس بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت های اقتصادی این منطقه قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، در نشست مشترک کمسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، معاون سرمایه‌گذاری‌ شورای عالی مناطق آزاد کشور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس و مسؤلان شهرستان جلفا، محمد معزالدین بر لزوم توجه بیش از پیش بر مسایل زیرساختی و تامین منابع مالی برای اجرای پروژه های اولویت دار در مناطق آزاد و بخصوص منطقه آزاد ارس تاکید کرد.
معاون اقتصادی دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با بیان اینکه یکی از عوامل عدم تحقق سیاست های اقتصادمحور در مناطق آزاد را اقدام به جذب سرمایه گذار قبل از تامین زیرساخت ها دانست و تصریح کرد: تامین زیرساخت ها در حوزه انرژی، راه، فرودگاه، اقامت، ترانزیت و سایر مسایل مورد نیاز لازمه بودجه های کلان می باشد که صرفا با سرمایه گذاری سازمان های مناطق آزاد محقق نمی شود.
معزالدین مناطق آزاد را بهترین راه برای گذر از بحران های اقتصادی عنوان کرد و گفت: قرار بود یکی از مزیت های این مناطق کاهش بروکراسی اداری باشد که این امر به جهت عدم اجرای صحیح قانون تاکنون به درستی تحقق نیافته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بهره برداری صحیح از منابع و ذخایر ملی را مورد تاکید قرار داد و گفت: آب رودخانه ارس، مزیتی بسیار مهم برای توسعه فعالیت های اقتصادی و کشاورزی شمال غرب است و استفاده حداکثری از حق آبه از سهم ایران می تواند توسعه همه جانبه منطقه آزاد ارس و در نتیجه توسعه اقتصادی شمال غرب کشور را محقق کند.
معاون اقتصادی دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در جمع اعضای کمسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر لزوم آزادسازی واقعی مناطق آزاد برای تحقق سیاست های کلان اقتصادی در این مناطق تاکید کرد و گفت: نخستین شرط آزادی واقعی فعالیت های اقتصادی در مناطق آزاد تسهیل فرایندهای بانکی و رفع مشکلات موجود در مناسبات پولی و بانکی این مناطق است که نیازمند توجه و تدبیر مجلس شورای اسلامی می باشد.
برچسب:
ارس، منطقه آزاد، محمد معزالدین، کمسیون برنامه، مجل
http://arasfz.ir/news/id/2382
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه