قائم مقام و معاون سرمایه گذاری شورای عالی مناطق آزاد: /تربیت نیروی انسانی ماهر نیاز اصلی صنعت کشور است/ آموزش های اقتصاد محور، حلقه گم شده صنعت و دانشگاه
قائم مقام و معاون سرمایه گذاری شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در آیین افتتاح دانشگاه علمی و کاربردی آمیکو در ارس، عامل اصلی توسعه در هر جامعه ای را نیروی انسانی ماهر عنوان کرد و گفت: تربیت نیروی انسانی ماهر نیاز اصلی صنعت کشور است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محمد معزالدین با بیان اینکه پیشرفت های دنیای امروز برپایه علوم نوین محقق می شود، افزود: یکی از مهم ترین و اساسی ترین نیازهای کشور برای حرکت همسو با دنیای علم و فناوری و حضور در عرصه های بین المللی وجود انسان های مختصص در سازمان ها می باشد.
معزالدین در ادامه بحران های اقتصادی تحمیلی به کشور را بی سابقه خواند و افزود: دولت برنامه های ویژه ای برای خروج از بحران های اقتصادی تدوین کرده است و در این میان مهم ترین نقش را انسان های متخصص و متعهد انجام خواهند داد.
معاون سرمایه گذاری شورای عالی مناطق آزاد ضمن ابراز امیدواری جهت حرکت نظام آموزش عالی کشور به سمت آموزش های اقتصاد محور، یکی از مشکلات موجود در کشور را عدم تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان نمود و اضافه کرد: راه اندازی مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی در دل کارخانجات و مراکز صنعتی همچون دانشگاه فناوری آمیکو، عامل اصلی توسعه علم و فناوری در کشورهای توسعه یافته می باشد.
محمد معزالدین در ادامه ضمن تقدیر از مدیرعامل گروه صنعتی آمیکو و ابراز خرسندی از اهداف نوین این گروه، افزود: امیدوارم گروه صنعتی و دانشگاه علمی و کاربردی آمیکو جزو پیشگامان ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور باشند.
رییس دانشگاه خوارزمی نیز در این آیین گفت: باید همگان از تحقق شعار ارتباط صنعت و دانشگاه در یک مرکز صنعتی خرسند بوده و الگو گیری کنیم.
سبحان اللهی ابراز داشت: دانشگاه آمیکو با اهداف و برنامه های پیش رو توان ایجاد تحول و دگرگونی در وضعیت صنعتی استان آذربایجان شرقی و تغییر دیدگاه ها نسبت به علم و صنعت را دارد.
مشاور رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی آمیکو در امور دانشگاه فناوری آمیکو نیز با بیان اینکه دانشگاه باید معضل صنعت را حل کند بر لزوم توجه به شیوه های نوین علمی و فنی در مراکز صنعتی تاکید کرد.
پروفسور فدایی گفت: راه اندازی رشته های کارآمد و مورد نیاز کشور و استفاده از اساتید آلمانی و ایرانی جهت ایجاد تحرک در صنعت و بهره مندی از علوم و فنون جدید هدف دانشگاه آمیکو می باشد.
لازم به ذکر است دانشگاه علمی و کاربردی آمیکو با چهار رشته کاردانی و یک رشته کارشناسی در سال تحصیلی جاری با جذب 195 نفر دانشجو آغاز بکار کرد.
یادآوری می شود در آیین افتتاح این دانشگاه مقامات کشوری و استانی از جمله قائم مقام و معاون سرمایه گذاری شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، فرمانده سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی، مدیرعامل و قائم مقام سازمان منطقه آزاد ارس، نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس، روسای دانشگاه های آزاد اسلامی اصفهان و خوارزمی، مدیرعامل شرکت ارس خودرو دیزل، رییس شورای اسلامی شهر جلفا و جمعی از اصحاب رسانه حضور داشتند.