منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
دوشنبه, 29 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
42 طرح و ایده به جشنواره تئاتر خیابانی ارس ارائه شد / زمان اجرای جشنواره 25 تا 28 اسفندماه

42 طرح و ایده به جشنواره تئاتر خیابانی ارس ارائه شد / زمان اجرای جشنواره 25 تا 28 اسفندماه

مدیر فرهنگی آموزشی منطقه آزاد ارس گفت: با اتمام زمان ارسال طرح ها، 42 طرح و ایده به دبیرخانه جشنواره تئاتر خیابانی ارس ارائه شد که از نظر تعداد، نسبت به سال گذشته حدود دو برابر شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس ابراهیم نصیری افزود: از این تعداد پس از بازخوانی، 31 طرح به مرحله بازبینی راه یافتند که طی روزهای 13 و 14 اسفند در شهرهای تبریز و مرند بازبینی خواهند شد تا پس از انتخاب گروه های برگزیده و اعلام نتایج در 15 اسفندماه، جشنواره در روزهای 25 تا 28 اسفندماه با اجرای خیابانی گروهها برگزار گردد.
وی گفت: در مدت زمان برگزاری جشنواره هر گروه دو اجرای خیابانی برای مردم و گردشگران منطقه آزاد ارس خواهد داشت و ارزیابی داوران در این مدت انجام و در 28 اسفندماه با برگزاری آیین اختتامیه نفرات و آثار برتر در زمینه طرح و ایده، بازیگری، کارگردانی، موسیقی، لباس و دکور و کار برگزیده معرفی خواهند گردید.
دبیر جشنواره تئاتر خیابانی ارس تصریح کرد: سومین جشنواره تئاتر خیابانی ارس، با مشارکت و همکاری انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان شرقی برگزار می شود و هدف گذاری ما، برگزاری این جشنواره در سال آینده بصورت ملی است.
وی افزود: با وجود تجارب ارزنده آقای رامین راستی، رییس انجمن هنرهای نمایشی استان بعنوان دبیر اجرایی جشنواره تئاتر خیابانی ارس، قطعا شاهد رشد کمی و کیفی جشنواره خواهیم بود.
مدیر فرهنگی منطقه آزاد ارس از همکاری اداره کل ارشاد استان آذربایجان شرقی و انجمن هنرهای نمایشی استان تقدیر کرده و افزود: امیدواریم با تداوم همکاری و حضور نخبگان هنری و گروههای موفق استان و کشور در منطقه بتوانیم بسترساز توسعه فعالیت های هنری مبتنی بر معرفت اسلامی و ملی باشیم و از ظرفیت هنر برای معرفی هر چه بهتر منطقه ارس و آیین های مردمان بهره بگیریم.
برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/4322
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه