منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
شنبه, 27 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
مدیر عامل ارس : مصرف کالای داخلی با ترویج فرهنگ تولید کالای با کیفیت افزایش می یابد.

مدیر عامل ارس : مصرف کالای داخلی با ترویج فرهنگ تولید کالای با کیفیت افزایش می یابد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس در نشست با مسولین سازمان فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی گفت : مصرف کالای داخلی با ترویج فرهنگ تولید کالای با کیفیت افزایش می یابد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس ، محسن خادم عرب باغی در این نشست گفت : توسعه پایدار با وجود نیروی انسانی توسعه یافته ممکن می شود و توسعه نیروی انسانی با آموزش صحیح و اصولی به دست می آید .
وی با اشاره به جایگاه ویژه سازمان آموزش فنی و حرفه در توسعه اقتصادی کشور ، گفت : آموزش های فنی و حرفه ای در ایجاد و توسعه صنایع کوچک و متوسط و تربیت نیروی کار ماهر ، نقش اساسی ایفا نموده و حمایت از توسعه این نوع آموزش ضروری است .
عرب باغی با تاکید بر لزوم آموزش قبل از به کار گیری نیرو در محیط های صنعتی ، گفت : استفاده از نیروی کار غیرماهر و فاقد صلاحیت حرفه ای از مهمترین عوامل افزایش ضایعات و سوانح در محیط های صنعتی است .
گفتنی است در این نشست تفاهم نامه همکاری آموزشی سازمان منطقه آزاد ارس با سازمان فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی منعقد شد .

برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/6011
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه