منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
دوشنبه, 29 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
سومین دوره مسابقات قرآن، اذان و نهج البلاغه در ارس برگزار می شود

سومین دوره مسابقات قرآن، اذان و نهج البلاغه در ارس برگزار می شود

مدیر فرهنگی آموزشی منطقه آزادارس از برگزاری سومین دوره مسابقات قرآن، اذان و نهج البلاغه در بهمن ماه سالجاری در 8 رشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، ابراهیم نصیری با اعلام این خبر افزود: سومین دوره مسابقات قرآن، اذان و نهج البلاغه منطقه آزاد ارس ویژه ارسوندان، دانش آموزان، دانشجویان وکارکنان منطقه آزاد ارس و خداآفرین و شهرستان جلفا برگزار می شود.

وی از حضور داوران مجرب کشوری در این دوره از مسابقات خبر داد و گفت: این مسابقات در سه گروه سنی زیر 10 و 15سال و بیشتر از 15سال در رشته های صحیح خوانی، قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ تخصصی و عمومی، مفاهیم اذان و نهج البلاغه براساس آیین نامه شورای راهبردی قرآن مناطق آزاد برگزار می شود.

نصیری با بیان اینکه در دوره اول این مسابقات 130نفر و در دومین دوره نیز 320 نفر شزکت کرده بودند، گفت: این طرح با همکاری اداره تبلیغات اسلامی در راستای ارتقای کیفی آموزش های قرآن کریم توسط موسسات قرآنی و تربیت دبیران قرآن انجام شده است.

وی برگزاری مسابقات قرآن کریم در منطقه آزاد ارس را عامل انگیزشی مهم در توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی عنوان کرد و گفت: برگزیدگان این مسابقات همچون دوره های قبل مورد تقدیر و تجلیل قرار می گیرند.

وی افزود: در جلسه هماهنگی مسابقات قرآن که مسئولین اداره تبلیغات اسلامی، بسیج دانشجویی، آموزش وپرورش، مسئول فرهنگی دانشگاه ها و موسسات قرآنی حضور داشتند، دوره های قبلی مسابقات قرآن کریم در ارس آسیب شناسی و بررسی شد.

برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/6100
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه