منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
شنبه, 03 خرداد 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
آغاز شور و هیجان بازی های بومی محلی در جلفا
همزمان با افزایش موج سفرهای نوروزی به ارس

آغاز شور و هیجان بازی های بومی محلی در جلفا

یکی از زیبایی های این جشنواره آموزش بازی های سنتی آذربایجان با لباس محلی بود که جلوه زیبایی به پارک کوهستان داده بود.

جشنواره بازی های بومی محلی ارس از روز گذشته در پارک کوهستان جلفا آغاز شده و امروز نیز ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، در اولین روز برگزاری این جشنواره که با استقبال بی نظیر گردشگران همراه بود، بازی های زو، قئیش قوودی و طناب کشی ابتدا به گردشگران آموزش داده شده و سپس مسابقاتی در این زمینه برگزار شد.
یکی از زیبایی های این جشنواره آموزش بازی های سنتی آذربایجان با لباس محلی بود که جلوه زیبایی به پارک کوهستان داده بود.
بر اساس این گزارش، در انتهای روز اول این جشنواره، ازبین چهار تیم شرکت کننده در بازی ها، تیم قارتال در بازی قئیش قوودی و تیم آراز در بازی زو به مقام نخست دست پیدا کردند. دررشته طناب کشی نیز از بین چهار تیم شرکت کننده، تیم آتش نشانان ارس و تیم شبستر به ترتیب مقامهای اول و دوم را به خود اختصاص دادند. در پایان مراسم نیز به تیم های برنده، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
همچنین در کنار این جشنواره، نمایش طنز فرهاد و شیرین نیز توسط گروه هنری شرکت کننده در جشنواره اجرا شد.
گفتنی است که جشنواره بازی های بومی محلی ارس در راستای شناساندن آیین، سنن و بازی های سنتی منطقه آذربایجان به گردشگران و فرهنگ سازی در بین عموم مردم، در نوروز 96 و در پارک کوهستان جلفا برگزار می شود. بر اساس برنامه اعلام شده، این جشنواره علاوه بر دیروز و امروز ( جمعه 4 فروردین ) در روزهای 10 ، 11 و 12 فروردین نیز در همین محل برگزار می شود. جشنواره بازی های بومی محلی، راس ساعت 17 آغاز می شود.

 

گزارش تصویری بیشتر را اینجا ببینید

برچسب:
ارس نوروز بازی های بومی محلی فرهنگ
http://arasfz.ir/news/id/6252
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه