منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
پنجشنبه, 01 خرداد 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
آیین اولین سالگرد تاسیس انجمن فیلم و عکس ارس برگزار شد

آیین اولین سالگرد تاسیس انجمن فیلم و عکس ارس برگزار شد

آیین اولین سالگرد تاسیس انجمن فیلم و عکس ارس به عنوان اولین انجمن تخصصی منطقه آزاد ارس، برگزار شد. 
 

آیین اولین سالگرد تاسیس انجمن فیلم و عکس ارس به عنوان اولین انجمن تخصصی منطقه آزاد ارس، برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، امام جمعه منطقه آزاد ارس در این مراسم گفت: هنر توسط خداوند متعال نیز تاکید شده است و این جهان نمود بارز این موضوع است که خداوند بزرگترین هنرمند عالم هستی است. 
حجت الاسلام سالار سنجری، تصریح کرد: هنرمندان و به خصوص فعالان حوزه فیلم و عکس، کسانی هستند که زیبایی های هستی و زیبایی آثار خلق شده پروردگار متعال را به تصویر کشیده و به بهترین شکل ممکن عرضه می کنند. 
وی با اشاره به پتانسیل های بالای تاریخی و فرهنگی ارس، تاکید کرد: ارس سرزمین دلیرمردان و شیرزانی است که در طول تاریخ حوادث تلخ و شیرینی را ثبت کرده اند و بدون شک ثبت و ارائه این رویدادها می تواند ارزشمند باشد. 
حجت الاسلام سنجری تصریج کرد: خلق اثر دینی و فاخر تنها به وجود مسجد یا روحانی در یک فیلم و عکس خلاصه نمی شود ولی هنری دینی و اسلامی است که زیبایی های جهان را نشان داده و به مشکلات اقشار ضعیف جامعه بپردازد. 
وی افزود: لازم است که دید بهتری نسبت به هنر کسب کرده و بتوانیم با دید نو، ایدئولوژی و داشته های خود را به تمام جهان نشان دهیم. 
حجت الاسلام سنجری، در پایان گفت: انجمن فیلم و عکس ارس می تواند با تبیین و تعیین ایدئولوژی خاص خود، جهت خوبی به هنر داده و پتانسیل بالای خود را در این زمینه به کار گیرد. 
در ادامه این مراسم، نائب رئیس هیئت مدیره انجمن عکس و فیلم ارس نیز به ارائه گزارش از عملکرد یک ساله این انجمن پرداخت و گفت: دلیل اصلی تشکیل انجمن، جمع کردن هنرمندان عکاس در کنار هم و حمایت همه جانبه از این هنرمندان است. 
بهروز اسماعیلی تصریح کرد: : از جمله اهدافی که در انجمن برای سال 97 در نظر گرفته شده در زمینه فیلم سازی است. 
وی خاطرنشان کرد: برای حمایت از هنرمندان این عرصه و معرفی پتانسیل های منطقه آزاد ارس، فعالیت انجمن در بخش فیلم کوتاه و مستند متمرکز خواهد شد. از طرفی در کنار فیلم سازی بحث صنعت فیلم برداری، نورپردازی، سناریو، صدابرداری، میکس و مونتاژ مطرح می‌شود که با پرداختن به این زمینه ها می توان به رشد و ترقی این صنعت به صورت مدرن و بروز کمک کرد.
اسماعیلی ادامه داد: تشکیل آرشیو عکس ارس نیز یکی از اهداف مهم این انجمن است و اولویت دیگر انجمن، پرداخت به فیلم مستند است. چراکه فیلم کوتاه و داستانی در قالب یک روایت مطرح می شود اما فیلم مستند به روایت تاریخ ارس می‌پردازد و مخاطب بیشتری دارد. 


در ادامه این مراسم نیز ضمن بریده شدن کیک یک سالگی انجمن، مراسم رونمایی از کارت عضویت و اهدای کارت عضویت افتخاری نیز انجام شد. تقدیر از هنرمندان پیشکسوت حوزه فیلم و عکس منطقه، تقدیر از خانواده هنرمندان فقید مرحوم ابوالفضل کارگرنژاد، تقدیر از نفرات برتر مسابقات عکس نماز و پاییز ارس نیز بخش های دیگر مراسم را به خود اختصاص داد. 
همزمان با این مراسم، نمایشگاه آثار منتخب مسابقات برگزار شده توسط انجمن فیلم و عکس ارس نیز افتتاح شده و در معرض دید عموم علاقمندان قرار گرفت. 
گفتنی است، مراسم اولین سالگرد تاسیس انجمن فیلم و عکس ارس، امروز ( دوشنبه ) در سالن حکیم نباتی سازمان منطقه آزاد ارس با حضور مسئولان این سازمان، اعضای انجمن و بخش عمده ای از فعالان حوزه فرهنگ و هنر منطقه، برگزار شد.

برچسب:
منطقه آزاد ارس عکس فیلم
http://arasfz.ir/news/id/7792
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه