منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
جمعه, 02 خرداد 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
منطقه آزاد ارس تئاتر خیابانی را جدی گرفته است
پیشکسوت تئاتر آذربایجان شرقی:

منطقه آزاد ارس تئاتر خیابانی را جدی گرفته است

سیامک افسایی گفت: جشنواره تئاتر خیابانی ارس توانسته است گروه های تئاتری و اساتید و پیشکوستان تئاتر را از نقاط مختلف ایران گردهم جمع کند.

پیشکسوت تئاتر آذربایجان شرقی، گفت: اینکه منطقه آزاد ارس تئاتر خیابانی را جدی گرفته است، شایسته تقدیر است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، سیامک افسایی گفت: جشنواره تئاتر خیابانی ارس توانسته است گروه های تئاتری و اساتید و پیشکوستان تئاتر را از نقاط مختلف ایران گردهم جمع کند.

وی اظهار کرد: ارس راه خود را به خوبی در این رشته از تئاتر پیدا کرده است و با استمراری که از این منطقه انتظار می رود، به زودی می تواند گروه های تئاتری از نقاط مختلف جهان را گردهم آورد.

افسایی خاطرنشان کرد: ارس مکان مناسبی برای معرفی آداب و رسوم و داشته های هنری آذربایجان به گردشگران است و این موضوع اهمیت تئاتر خیابانی ارس را بیشتر می کند.

این کارگردان تئاتر استان در پایان گفت: انتقال پیام، فرهنگسازی و تبلیغ از جمله کاربردهای تئاتر خیابانی است که به دلیل ارتباط مستقیم با آحاد مردم، می تواند تاثیر بیشتری از سایر روش های مشابه داشته باشد.

برچسب:
http://arasfz.ir/news/id/8008
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه