منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
چهارشنبه, 31 اردیبهشت 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
شرکت های صادرکننده ارس در سطح یک گمرکی قرار می گیرند
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران:

شرکت های صادرکننده ارس در سطح یک گمرکی قرار می گیرند

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مدیران اجرایی اقتصاد کشور با مسئولین استان آذربایجان شرقی و سازمان منطقه آزاد ارس، گفت: به منظور تسهیل در صادرات از منطقه آزاد ارس، شرکت های صادرکننده ارس در سطح یک گمرکی قرار می گیرند. 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، فرود عسگری با اعلام این خبر گفت: شرکت های صادرکننده منطقه آزاد ارس در سطح یک گمرکی کشور قرار می گیرند تا بدون تشریفات کارشناسی بتوانند محصولات تولید خود را صادر کنند. 
وی تصریح کرد: این موضوع شامل دستگاه های صنعتی شرکت های صادرکننده نیز می شود و این شرکت ها می توانند دستگاه های خود  را بدون تشریفات معمول برای تعمیر و تکمیل به کشورهای دیگر منتقل کنند. 
عسگری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: هم اکنون سامانه جامع گمرکی در منطقه آزاد ارس دایر شده است و وحدت رویه در تمام گمرکات کشور از جمله گمرک های مستقر در مناطق آزاد می تواند به بهبود وضعیت صادرات و واردات مواد اولیه کمک کند. 
وی تاکید کرد: نقطه نظرات فعالان اقتصادی منطقه آزاد ارس و مسئولان سازمان منطقه آزاد ارس در زمینه مشکلات گمرکی جمع بندی شده و در جلسات آتی به این موارد رسیدگی خواهد شد. 
گفتنی است، در نشست اعضاء کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربايجان شرقی، مشاور رييس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد، روسای سازمان های بورس و اوراق بهادار، امور مالیاتی کشور، گمرك كل ايران، صندوق توسعه ملی، معاون رئیس امور مالیاتی، مسئول سرمایه گذاری‌های خارجی کشور، مدیران عامل بانک‌های ملی و سپه و معاونان دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، مدیرعامل و معاونین سازمان منطقه آزادارس، امام جمعه و مسئولان شهرستان جلفا و 25نفر از سرمایه گذاران منطقه آزاد ارس حضور داشتند که در این نشست 4ساعته سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی منطقه آزاد ارس مشکلات و موانع موجود را با هیات اقتصادی در میان گذاشتند.
این هیات صبح پنجشنبه 6 اردیبهشت نیز از نزدیک به بازدید از مراکز صنعتی ارس پرداختند. شرکت های پاناچوب ارس، جلفا چوب ارس، پیشگامان دنیلی ارس، تارلا امین ارس، نساجی جلفاکاران و آمیکو، در این سفر مورد بازدید اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و مسئولان ارشد اقتصادی کشور قرار گرفتند.

برچسب:
منطقه آزاد ارس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی فرود عسکری ، گمرک
http://arasfz.ir/news/id/8086
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه