منوی دستیابی
کنتراست رنگ
اندازه متن
برجسته کردن مطالب
بزرگنمایی
جمعه, 02 خرداد 1404

جستجو
مهم ترین اخبار سازمان منطقه آزاد ارس :
لایروبی مخزن اصلی آب پمپاژ دشت گردیان آغاز شد
مدیر امور کشاورزی منطقه آزاد ارس:

لایروبی مخزن اصلی آب پمپاژ دشت گردیان آغاز شد

عملیات لایروبی مخزن اصلی آب دشت گردیان توسط مدیریت امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد ارس آغاز شد.
با توجه به ته نشین شدن رسوبات رودخانه ارس، پمپاژ آب با مشکل جدی مواجه شده بود که با تدابیر به عمل آمده، به زودی و پس از لایروبی، مشکل آب دشت گردیان رفع خواهد شد.

مدیر امور کشاورزی منطقه آزاد ارس از آغاز عملیات لایروبی مخزن اصلی آب پمپاژ دشت گردیان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، محسن شیخلو گفت: عملیات لایروبی مخزن اصلی آب دشت گردیان توسط مدیریت امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد ارس آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ته نشین شدن رسوبات رودخانه ارس، پمپاژ آب با مشکل جدی مواجه شده بود که با تدابیر به عمل آمده، به زودی و پس از لایروبی، مشکل آب دشت گردیان رفع خواهد شد.
شیخلو با اشاره به زمانبندی انجام عملیات، تاکید کرد: عملیات لایروبی به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: عملیات لایروبی محزن اصلی آب پمپاز دشت گردیان، پیرو جلسه برگزار شده اعضای تعاونی دشت گردیان با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس و دستور مساعد مدیرعامل آغاز شد.
دشت گردیان در شمال شهر هادیشهر و در فاصله 5 کیلومتری جنوب شرقی شهر جلفا، در داخل محدوده منطقه آزاد ارس واقع شده است. مساحت این دشت 1833 هکتار است که شامل  1421 هکتار باغ و 412 هکتار زمین زراعی می شود. سالانه حدود  20هزارتن انواع محصولات باغی و زراعی در دشت گردیان تولید و روانه بازار می شود.

برچسب:
منطقه آزاد ارس کشاورزی دشت گردیان
http://arasfz.ir/news/id/8407
:لینک کوتاه
تاریخ انتشار:

پوستر و اینفوگرافی

رویدادها

مشاهده همه
09 اردیبهشت 1404
مدیرعامل منطقه آزاد ارس خبرداد؛

«ارس» دروازه توسعه روابط اقتصادی ایران و آذربایجان

08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور عازم جمهوری آذربایجان شد؛

همراهی استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دکتر پزشکیان

28 فروردین 1404
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس:

امنیت اصلی ترین رکن برای رشد و توسعه اقتصادی است

یادداشت و گزارش ها

مشاهده همه